Абониране
        
  • Отмяна на абонамента за TIDAL или пробния период
  • Можеш да прекратиш абонамента си или да се откажеш от пробния период по всяко време. Ако плащаш за TIDAL чрез трета страна, например Apple или Google Play, ще трябва да анулираш директно чрез тях.

     

    Прекратяване на абонамента чрез уеб:

    • Посети account.tidal.com
    • Влез с твоето потребителско име и парола
    • Навигирай до Абонамент
    • Натисни върху „Прекратяване на абонамент“ и потвърди отмяната

     

    Прекрати абонамента си чрез приложението на TIDAL за Android:

    • Кликни върху иконата със сърце
    • Натисни върху иконата със зъбно колело в горния десен ъгъл
    • Натисни върху „Редактиране“ и след това върху „Управление на абонамента“
    • Превърти надолу и натисни върху „Абонамент“; „Прекратяване на абонамента“

     

    Прекрати абонамента си чрез Apple:

     

    Прекратяване на абонамента чрез Google Play:

    • На Android устройството ти отвори Google Play, където се намират абонаментите.
    • Избери абонамента, който искаш да отмениш.
    • Докосни „Прекратяване на абонамент“.
    • Следвай инструкциите.
    • Ако в профила ти в Google Play не е показан активен абонамент, това означава, че профилът ти е бил регистриран с алтернативен имейл адрес. За повече информация ще трябва да се свържеш с екипа за обслужване на клиенти на Google Play, тъй като TIDAL няма достъп до тези данни.

     

    Изтриване на профила ти в TIDAL

    Ако искаш да изтриеш профила си в TIDAL и личните си данни, моля, изпрати заявка за обслужване тук и екипът за Поддръжка на TIDAL ще се свърже с теб по имейл със следващите стъпки.

    Имай предвид, че трябва да ти зададем някои въпроси, за да потвърдим самоличността ти, преди да обработим искането ти за изтриване.

    Изтриването на лични данни незабавно ще прекъсне достъпа до профила ти в TIDAL, включително до твоите плейлисти, история и данни за профила. Профилът в TIDAL и личните ти данни ще бъдат изтрити или анонимизирани (т.е. лишени от елементи, които биха могли да те идентифицират), като няма да можеш да възстановиш профила или данните си отново.