• Oppdater e-post for konto
  • Følg disse trinnene for å oppdatere e-postadressen tilknyttet TIDAL-kontoen din:

Mobil

1. Gå til Min musikk og velg deretterScreen_Shot_2019-11-14_at_4.34.22_PM.pngInnstillinger.
    2. Klikk på Rediger profil.
    3. Velg E-post-feltet for å legge inn og oppdatere adressen som er tilknyttet kontoen din.

Desktop

1. Klikk på horizontal_more_options.pngøverst i venstre hjørne og velg Innstillinger.
    2. Velg E-post-feltet for å legge inn og oppdatere adressen som er tilknyttet kontoen din.

TIDAL brukernavn er permanente når de har blitt angitt. Kontoens e-post er der hvor all korrespondanse angående kontoen, slik som tilbakestilling av passord, oppdateringer eller kampanjer, vil bli sendt.