Følg
        
  • Avslutte TIDAL-abonnement eller prøveperiode
  • Du kan når som helst si opp abonnementet eller prøveperiode. Hvis du betaler for TIDAL gjennom en tredjepart, for eksempel Apple eller Google Play, må du avbryte direkte gjennom dem.

     

    Avslutt abonnementet via Internett:

    • Besøk account.tidal.com.
    • Logg inn med brukernavn og passord
    • Gå til Abonnement
    • Klikk på Avbryt abonnement og bekreft kansellering

     

    Avslutt abonnementet via TIDAL Android-appen:

    • Klikk på hjerteikonet
    • Klikk på tannhjulikonet øverst i høyre hjørne.
    • Klikk på Rediger og deretter Administrer abonnement
    • Bla nedover og klikk på Abonnement > Avbryt abonnementet

     

    Avbryt abonnementet via Apple:

    • Du finner instruksjoner om hvordan du sier opp et Apple-abonnement i denne artikkelen: Apple iTunes Cancellation & Kjøp i appen.
    • Hvis du ikke ser et aktivt abonnement i Apple lommeboken, betyr det at du blir fakturert via en annen betalingsmåte.
    • Du kan bekrefte statusen til Apple-kontoen din ved å kontakte Apple Support direkte.
    • Hvis du har lastet ned TIDAL på en Apple-enhet via App Store, kan du slette kontoen din på TIDAL-app. Lær mer her.

     

    Avbryt abonnementet via Google Play:

    • Gå til abonnementer i Google Play på Android-enheten din.
    • Velg abonnementet du vil si opp.
    • Trykk på Avbryt abonnement.
    • Følg instruksjonene.
    • Hvis Google Play-kontoen din ikke viser et aktivt abonnement, betyr det at kontoen din ble registrert med en annen e-postadresse. Hvis du trenger mer hjelp, må du kontakte Google Play-support, da TIDAL ikke har tilgang til disse opplysningene.

     

    Slett TIDAL-kontoen din

    Hvis du ønsker å slette TIDAL-kontoen din og personopplysningene dine kan du sende inn en forespørsel her, og TIDAL Kundestøtte-teamet vil kontakte deg via e-post med de neste trinnene.

    Vær oppmerksom på at vi må stille deg noen spørsmål for å bekrefte identiteten din før vi behandler forespørselen om sletting.

    Hvis du sletter personopplysninger, opphever du umiddelbart tilgangen til TIDAL-kontoen din, inkludert spillelister, historikk og kontodetaljer. TIDAL-kontoen din og personopplysningene dine vil bli slettet eller anonymisert (dvs. fjernet fra elementer som kan identifisere deg), og du vil ikke kunne hente frem kontoen eller dataene dine igjen.