• Avbryte TIDAL-abonnement eller prøveperiode
  • Hvis du ikke lenger ønsker å fortsette abonnementet eller prøveperioden hos TIDAL, kan du når som helst avbryte.

Hvis du betaler for TIDAL gjennom en tredjepart, må du avbryte gjennom dem.

TIDAL nettsted

1. Besøk my.TIDAL.com
    2. Logg inn med brukernavn og passord
    3. Klikk på "Abonnement"
    4. Klikk på "Avbryt abonnementet" og bekreft avbestillingen

Android

1. Logg inn med brukernavn og passord
    2. Klikk på "Min Samling", "Innstillinger", "Rediger profil" og deretter "Administrer abonnement"
    3. Klikk "Abonnement" og deretter til slutt "Avbryt abonnement"

Sprint – Konto registrert via en Sprint-enhet med avgifter på Sprint-regningen din.

1. Logg inn på www.sprint.com/TIDAL
    2. Bruk My Sprint på din mobile enhet
    3. Kontakt Sprint kundestøtte for assistanse med en live representant

Mobiloperatør (ikke Sprint) - Konto registrert og betalt gjennom mobilleverandøren din

1. Kontakt kundeserviceavdelingen til din mobilleverandør for å få hjelp.

For å beskytte personvernet ditt, kan vi ikke se eller gjøre endringer i kontoen din.

Apple Wallet/iTunes - Hvis du registrerte deg direkte på iPhoneen din og Apple Wallet viser en konto

1. Klikk her; Apple iTunes avbestilling og kjøp i appen

Hvis du ikke ser et aktivt abonnement i Apple Wallet, betyr dette at du blir fakturert via en annen betalingsmåte. Du kan bekrefte Apple-kontostatusen din ved å kontakte Apple støtte direkte.