• Hvordan bruke TIDAL Connect
  • Hva er TIDAL Connect?

TIDAL Connect lar deg strømme din favorittmusikk sømløst fra skyen rett til dine tilkoblede enheter. TIDAL Connect gjør det mulig for oss å levere musikken du vil høre, uavbrutt og uten tap av kvalitet, til din foretrukne maskinvare. Andre casting-teknologier begrenser kvaliteten på lyden du hører.

Hvordan bruker jeg TIDAL Connect?

1. I TIDAL-appen åpner du "Spilles Nå"-skjermen mens du spiller en sang.
    2. På skjermen "Spilles Nå", se etter device_output.pngikonet.
    3. Velg en TIDAL Connect-aktivert høyttaler fra listen. Så enkelt er det.

Hva trenger jeg for å bruke TIDAL Connect?

1. Høyttaleren/lydsystemet ditt må kunne støtte TIDAL Connect. Sjekk den voksende listen over enheter som støtter den her: tidal.com/connect
    2. Du må også sørge for at appversjonen din er:
      IOS: v2.16.0 eller nyere
      Android: v2.32.0 eller nyere
    3. Den mobile enheten din må benytte samme nettverk som enheten din.

Kan jeg bruke TIDAL Connect med Premium-abonnement, eller trenger jeg et HiFi-abonnement?
    Du kan bruke den med begge abonnementene, men vær oppmerksom på at den høyeste kvaliteten er HØY med et Premium-abonnement.

Kan jeg spille på høyttaleren hjemme selv når jeg er borte?

Nei, du må være på samme trådløst nettverk/nettverk som den valgte lydenheten.

Kan jeg spille musikk på desktop-appen min fra mobil-appen min?

For øyeblikket kan du ikke kontrollere desktop-appen din, men denne funksjonen kommer snart!

Kan jeg bruke TIDAL Connect for å spille av nedlastet innhold på høyttalerne mine?

Nei, når du er i frakoblet antar vi at du ikke har tilgang til trådløst nettverk/internett.

Jeg kan koble til høyttaleren min med Chromecast, Bluetooth eller med TIDAL Connect. Hvilken bør jeg velge? Hvorfor?

Hvis TIDAL Connect er tilgjengelig, velg det! TIDAL Connect støtter hele spekteret av lydkvalitet du finner i TIDAL-appen.

* Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle regioner.