• Hva er TIDAL
  • TIDAL er en global musikk- og underholdningsplattform som fører artister og fans sammen gjennom unike musikk- og innholdsopplevelser. TIDAL er for tiden tilgjengelig i 55 land.

TIDAL har over 57 millioner sanger i vår katalog og over 225,000 videoer av høy kvalitet. I tillegg tilbyr vi både premium og high fidelity lydkvalitet til lidenskapelige musikkelskere, sammen med høyoppløselig video og faglig kuratert redaksjonelt innhold. TIDAL tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode til alle nye kunder på begge abonnementsnivåer.

Vi har programmer som TIDAL X og TIDAL Rising for å hjelpe artister med å nå sine fans gjennom innhold som tilbys gjennom TIDAL.