• Hva er TIDAL
  • TIDAL er en global musikk- og underholdningsplattform som bringer artister og fans sammen gjennom unike musikk- og innholdsopplevelser. Den er for tiden tilgjengelig i 55 land.

TIDAL har over 57 millioner sanger i katalogen, og over 225,000 høykvalitetsvideoer. I tillegg tilbys lidenskapelige musikkfans både premium og Hi-Fi lydkvalitet, sammen med høyoppløselig video og fagmessig kuratert redaksjonelt innhold. TIDAL tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode til alle nye kunder på begge abonnementpakkene.

Vi har programmer som TIDAL X og TIDAL Rising for å hjelpe til med å koble artister sammen med fansen deres gjennom innhold som tilbys gjennom TIDAL.