• Abonnementtyper
  •

Alle abonnementtyper inkluderer tilgang til 70 millioner sanger, annonsefritt med ubegrensede skips, avspilling uten nett, personlige mikser og radio, høyoppløselige musikkvideoer og eksklusivt innhold, livestrømmer og ekspertutvalgte spillelister.

• HiFi - 99 NOK i måneden med standard lydkvalitet (1411 Kbps)
    • HiFi Plus - 199 NOK i måneden med tapsfri High Fidelity-lydkvalitet (1411 Kbps), Master Quality Audio (opptil 9216 Kbps) og oppslukende lyd - 360 Reality Audio, Dolby Atmos Music
    • Familie HiFi - 149 NOK i måneden inkludert opptil 5 ekstra familiemedlemmer med totalt 6 på kontoen. Standard lydkvalitet (1411 Kbps)
    • Familie HiFi Plus - 299 NOK i måneden inkludert opptil 5 ekstra familiemedlemmer med totalt 6 på kontoen. Tapsfri High Fidelity-lydkvalitet (1411 Kbps), Master Quality Audio (opptil 9216 Kbps) og oppslukende lyd - 360 Reality Audio, Dolby Atmos Music

Prisene varierer avhengig av region og lokal valuta for HiFi, HiFi Plus og Family Plans.

Rabatterte planer

Student HiFi - 49 NOK i måneden

Student HiFi Plus - 99 NOK i måneden

Må kunne bekrefte kvalifisering og verifisere på nytt hver 12. måned. Ikke tilgjengelig i alle regioner.

Du kan få tilgang til de ulike abonnementsalternativene her.