• Abonnementtyper
  • Alle abonnementtyper inkluderer tilgang til 70 millioner sanger, reklamefri avspilling med ubegrenset hopp-over-funksjon, offline avspilling, personlig tilpassede mikser og radio, høydefinisjons musikkvideoer og eksklusivt innhold, livestream og ekspertkuraterte spillelister.

• Premium - $9,99 USD i måneden med standard lydkvalitet (320 Kbps)
    • HiFi - $19,99 USD i måneden med tapsfri High Fidelity lydkvalitet (1411 Kbps), Master Quality Audio (opptil 9216 Kbps), og oppslukende lyd -360 Reality Audio ,Dolby Atmos Music
    • Familie Premium - $14,99 USD i måneden inkludert opptil 5 ekstra familiemedlemmer med totalt 6 personer på samme konto. Standard lydkvalitet (320 Kbps)
    • Familie HiFi - $29,99 USD i måneden inkludert opptil 5 ekstra familiemedlemmer med totalt 6 personer på samme konto. Tapsfri High Fidelity lydkvalitet (1411 Kbps), Master Quality Audio (opptil 9216 Kbps), og oppslukende lyd -360 Reality Audio ,Dolby Atmos Musikk

Prisene for Premium-, HiFi- og familieplaner varierer avhengig av region og lokal valuta.

Rabatterte planer

Student Premium - $4,99 USD i måneden

Student HiFi - $9,99 USD i måneden

Du må kunne bekrefte kvalifisering og senere gjenta bekreftelsen hver 12. måned. Ikke tilgjengelig i alle regioner.

Military Premium - $5,99 USD i måneden

Military HiFi - $11.99 USD i måneden

Må kunne bekrefte kvalifisering. Bare for USA.

Community Heroes - First Responder Premium - $5,99 USD i måneden

Community Heroes - First Responder HiFi - $11,99 USD i måneden

Tilgjengelig for EMT, EMS, brannmenn og politibetjenter.
    Må kunne bekrefte kvalifisering. Bare for USA.

Du kan få tilgang til de ulike abonnementsalternativene her.