• Legg til eller oppdater betalingsinformasjon
  • Alle TIDAL-kontoer må opprettholde en gyldig betalingsmåte. Hvis betalingsinformasjonen endres eller må oppdateres, bør dette gjøres før neste faktureringsdato for å ha tilgang til tjenesten.

Merk: Denne prosessen kan bare utføres når abonnenten / TIDAL-medlemmet er logget inn på egen konto. TIDAL-supportpersonalet kan ikke oppdatere, gjennomgå eller behandle betalingsdetaljer manuelt.

Legg til betalingsmåte - nye registreringer

På registreringstidspunktet blir du bedt om å oppgi din foretrukne betalingsmåte for å fullføre registreringen. Hvis du ikke har tilgang til en gyldig betalingsmåte, blir registreringsprosessen ufullstendig, og du kan ikke fortsette til kontoen din. For å fullføre dette trinnet, bare fyll ut boksene på betalingssiden, merk av i ruten for å godkjenne vilkårene, klikk på fortsett, og kontoen din blir aktivert med en 30-dagers gratis prøveperiode!

Oppdater betalingsmåte

Oppdatering tar bare noen få minutter ved hjelp av noen få enkle trinn:

1. Logg inn på account.tidal.com
    2. Klikk på betalingsboksen
    3. Velg din foretrukne betalingsmåte

Kredittkort

• Skriv inn informasjonen din på neste side
    • Klikk på "Legg til kredittkort"

PayPal

• Skriv inn PayPal-påloggingsinformasjon din
    • Klikk "Logg inn"
    • Følg instruksjonene for å legge til PayPal-kontoen til TIDAL-kontoen

Den forrige betalingsmåten vil fortsette å vises som primærvalget frem til faktureringsperioden er utløpt. På din neste faktureringsdato blir den nye betalingsinformasjonen som er blitt lagret behandlet.

Venmo - (Bare iOS & Android)

Registrer deg for TIDAL ved bruk av Venmo:

• Opprett din TIDAL-konto og velg plan
    • Velg Venmo som betalingsmåte
    • Autoriser og legg til Venmo-kontoen din
    • Begynn å strømme!

Oppdater betalingsmåten din til Venmo:

• Logg på account.tidal.com
    • Gå til betaling
    • Velg Venmo som betalingsmåte
    • Autoriser og legg til Venmo-kontoen din
    • Viderekoblinge tilbake til TIDAL

Feilkoder

Disse forekommer av flere grunner. De vanligste er som følger:

• Feil informasjon. Kontroller kortinformasjon eller PayPal-påloggingsinformasjon
    • Utenlandske transaksjoner - TIDAL er et svenskbasert selskap. For ekstra beskyttelse, vil noen banker og kredittkortselskaper begrense kortet ditt fra å bli brukt på et abonnement på grunn av den potensielle trusselen knyttet til en uautorisert utenlandsk transaksjon. Mange banker og kredittkortselskaper vil heve denne begrensningen på forespørsel fra klienten
    • Uautorisert betalingsmåte - TIDAL begrenser bruken av forhåndsbetalte kort ellertredjeparts gavekort som "Google Play" eller "iTunes”. Du må bruke et bankutstedt kort eller kredittkort direkte utstedt fra et større kortselskap