• Min aktivitet
  • FAQ-myacitivty.jpg

Min aktivitet er en funksjon aktivert på HiFi- og HiFi Plus-planene. Denne funksjonen lar deg spore strømmeaktiviteten din, samt muligheten til å se de mest streamede artistene dine i løpet av måneden. Dessuten kan du dele strømmeatferden din med vennene dine på sosiale medier. Du vil også kunne se forrige måneds aktivitet og se hvordan lyttingen din endres over tid.

Hvis du er HiFi Plus-medlem, vil du også ha innsyn i hvordan TIDAL betaler artister, og kan spore hvordan favorittartistene dine drar nytte av lytteatferden din.

Hvordan fungerer Min aktivitet?

Min aktivitet er en funksjon aktivert på HiFi- og HiFi Plus-planene. Denne funksjonen lar deg spore strømmeaktiviteten din, samt muligheten til å se de mest streamede artistene dine i løpet av måneden. Dessuten kan du dele strømmeatferden din med vennene dine gjennom TIDAL-appen. Du vil også kunne se forrige måneds aktivitet og se hvordan lyttingen din endres over tid.

Hvis du er HiFi Plus-medlem, vil du også ha innsyn i hvordan TIDAL betaler artister, og kan spore hvordan favorittartistene dine drar nytte av lytteatferden din.

Hvordan får jeg tilgang til Min aktivitet?

Min aktivitet er bare tilgjengelig på mobile enheter (Android og iOS). Du får tilgang til Min aktivitet ved å klikke på ikonet i navigasjonslinjen nederst på skjermen når du er i appen. Den ligger ved siden av Utforsk-ikonet.

Hvor ofte oppdateres min aktivitet?

Min aktivitet oppdateres daglig med strømmeaktiviteten din. På den første dagen i hver måned vil den forrige månedens strømmeaktivitet også bli fullstendig oppsummert. Hvis du er et HiFi Plus-medlem, er dette når du vil kunne se detaljer om Direkte utbetalinger til artister og fanbaserte royalties (begynner i 2022).

Hvordan deler jeg min aktivitet?

Når du er i Min aktivitet, klikker du på et kort du vil dele (for øyeblikket enten ditt toppartistkort eller forrige månedskort). Du vil da se en deleknapp på neste side. Klikk på denne knappen for å få alternativer for å dele direkte til Instagram, Facebook eller Twitter (hvis disse appene er installert) eller for å få tilgang til delingsalternativene for enhetene dine.

Hvor kan jeg se Direkte utbetalinger til artister?

Du kan sjekke Min aktivitet-fanen i appen for å se resultatene av forrige måneds streams på Direkte artist utbetalinger.

Hvorfor kan jeg ikke se fanbaserte royalties?

Vi jobber med en løsning for hvordan vi nøyaktig kan vise fansentrerte royalty-utbetalinger i appen på et artistnivå gitt at ikke alle partnerene våre har godtatt fansentrerte royalty-utbetalinger. Selv om de foreløpig ikke vises i appen, utsteder TIDAL månedlige rapporter til våre partnere og distributørpartnere med de beregnede fansentrete royalty-utbetalingene hver artist bør motta. Partnere og distributørpartnere er ansvarlige for å utstede royalty-utbetalinger (som de ville gjort under enhver royaltytildelingsmetode).

Har alle HiFi Plus-medlemmer tilgang til Direkte utbetalinger til artister og fanbaserte royalties?

Det er noen HiFi Plus-brukere som ikke har tilgang til Direkte utbetalinger til artister eller fanbaserte royalties basert på deres abonnementtype. Alle Tidal Hifi Pluss -brukere har tilgang til premium, oppslukende lydopplevelser.

Brukertype

Direkte artist utbetaling

Utbetalte fanbaserte royalties

Abonnenter gjennom tjenesteleverandører (dvs. - Sprint, PlayPoland)

Nei

Nei

Familieabonnement – foreldrekonto (hovedkonto)

Ja

Ja

Familieplan - Barn

Nei

Ja

Brukere på rabatterte planer

Nei

Ja

Vær også oppmerksom på at hvis du er på en gratis prøveperiode eller ikke har betalt for planen din (dvs. betalingsproblem), vil disse funksjonene ikke være tilgjengelige for deg før du er belastet.