• Last ned TIDAL
  • TIDAL tilbyr flere apper for å få tilgang til dens tjenester via Windows, Mac, iOS og Android-enheter.

TIDAL kan lastes ned for Android-enheter gjennom Play Store eller for iOS via app Store.

Vi støtter også Windows og OSX gjennom vår stasjonære app.

Du kan laste ned TIDAL for din støttede enhet her.

Sjekk våre Systemkrav for å sikre at enheten din er kompatibel.

TIDAL kan også nytes uten å laste ned en app gjennom vår nettspiller på listen.TIDAL.com

Nettspilleren vil ikke støtte HiFi-streaming via Safari eller Microsoft Edge. Masters krever en nedlastet TIDAL-app.