• Last ned TIDAL
  • TIDAL tilbyr flere apper for å få tilgang til tjenestene sine på Windows-, Mac-, iOS- og Android-enheter.

TIDAL kan lastes ned fra Play Store for Android-enheter, eller for iOS fra App Store.

Vi støtter også Windows og OSX gjennom vår desktop-app.

Du kan laste ned TIDAL for din støttede enhet her.

Sjekk systemkravene våre for å sikre at enheten din er kompatibel.

TIDAL kan også nytes uten å laste ned en app gjennom vår Nettspiller på listen.TIDAL.com.

Nettspilleren støtter ikke HiFi-streaming gjennom Safari eller Microsoft Edge. Masters krever en nedlastet TIDAL-app.