• Google Play Store
  •

Spørsmål: Hvordan kan jeg registrere meg for tjenesten på Android-enheten min?

A: Besøk tidal.com for å opprette en konto og starte din gratis prøveperiode. Når du har opprettet en konto åpner du Android-appen på enheten din og logger på kontoen du nettopp opprettet for å begynne å lytte!

Spørsmål: Hvorfor kan jeg ikke registrere meg i Android-appen?

A: Dessverre er det ikke mulig å registrere seg i Android-appen. Vi har gjort noen endringer i registreringsprosessen for å overholde nye regler fra Google for apper i Google Play Store. Vi beklager ulempen. Gå til tidal.com for å opprette en konto og begynne å lytte!

Spørsmål: Hvorfor kan jeg ikke registrere meg for HiFi eller HiFi Plus i Android-appen?

A: Mens du kan registrere deg for Tidal Free i appen har vi gjort noen endringer i registreringsprosessen for Tidal Hifi og HiFi Plus for å overholde nye regler fra Google for apper i Google Play Store. På dette tidspunktet er det dessverre ikke mulig å registrere seg for HiFi eller HiFi Plus i Android-appen. Vi beklager ulempen. Gå til tidal.com for å opprette en HiFi- eller HiFi Plus-konto og begynne å lytte!

Spørsmål: Hvordan kan jeg registrere meg for Tidal Free i USA?

A: Du kan fortsatt registrere deg for Tidal Free i Android-appen. Bare last ned appen og opprett en konto for å begynne å strømme på Tidal Free. For å oppgradere til HiFi eller HiFi Plus må du gå til account.tidal.com.

Spørsmål: Hvis jeg laster ned appen fra Google Play Store, vil TIDAL belaste meg annerledes?

A: Nei, nedlasting av appen alene vil ikke koste deg noe.

Spørsmål: Hvordan kan jeg administrere kontoen min på Android-enheten min?

A: For å overholde nye regler fra Google for apper i Google Play -butikken må du gå til account.tidal.com for å administrere kontoen din, inkludert å endre faktureringsinformasjonen eller planen din.