• Tekster
  • TIDAL har lagt til en tekst-funksjon som gir medlemmene muligheten til å se tekstene til en sang i TIDAL ved å velge tekstikonet, , på Spilles Nå-skjermen.

Medlemmer kan følge med på sangtekstene linje for linje mens de synkroniseres med den valgte sangen, eller lese gjennom dem som en helhet. Hvis du trykker på en tekstlinje kan du lytte til den delen av sangen.

Når du blar vil en synkroniseringsknapp  vises nederst i høyre hjørne, og hvis du trykker på den hopper du tilbake til den delen av sangen som spilles for øyeblikket.

For å få glede av denne nye funksjonen må TIDAL- medlemmer oppdatere til den nyeste versjonen av TIDAL-appen:

IOS: 2.10.0

Android: 2.26.0

TIDAL-medlemmer har tilgang til denne funksjonen via mobil, stasjonær eller nettversjon av TIDAL.

Sangtekster støttes foreløpig ikke for TIDAL TV-apper.

TIDAL importerer tekster fra Musixmatch. Hvis det ikke er tekst på en sang, betyr det at den ikke finnes i databasen.

Du kan bidra til Musixmatch-databasen her.