• Apple ID-registreringsfeil
  • Hvis du logger deg på TIDAL med Apple-IDen din og får en "Service Unavailable" -feil, kan du løse dette problemet ved å fullføre følgende trinn:

1. Gå til Administrer din Apple-ID
    2. Logg deg på med Apple-legitimasjonen din
    3. Gå til 'Sikkerhet' og under “APPER OG NETTSTEDER SOM BRUKER APPLE ID ”klikk på 'administrer'
    4. Velg "TIDAL-app", og et popup-vindu vises
    5. Klikk på "Slutt å bruke Apple-ID" og klikk på "Fullfør"

Når du har fullført disse trinnene, logger du på TIDAL ved å bruke din Apple-ID.  Hvis en feil vedvarer, kan du kontakte oss for ytterligere hjelp.