• Hvordan finne TIDAL-app logger på en Mac?
  • Mac-er beholder systemlogger, som kan hjelpe med å diagnostisere og feilsøke problemer på MacOSX og installerte applikasjoner. Disse loggene er lagret som vanlige tekstloggfiler på Mac-systemstasjonen.

Analysere TIDAL-logger og hvordan den samhandler med operativsystemene dine i feilsøkingsprosessen.

Slik får du tak i loggene:

1. Start TIDAL-appen.
    2. Klikk “Hjelp” på menylinjen øverst på skjermen.
    3. Bla ned til “Feilsøking.”
    4. Velg “Vis applogger.”
    5. Dette vil automatisk henvise deg til hvor loggene ligger.
    6. Send e-post til loggene til support@tidal.com.

Hvordan kan jeg finne TIDAL-app loggene når TIDAL-appen min krasjer og ikke starter?

Hvis TIDAL-appen din krasjer åpning eller du ikke kan åpne eller se appen:

1. Lukk all apper som for øyeblikket er åpne på Mac-en din.
    2. Klikk på "Gå" på Mac-menylinjen øverst på skjermen.
    3. Når du klikker på "Gå" vises en rullegardinmeny, trykk og hold inne "alternativ" -tasten på tastaturet for å se og åpne "Bibliotek."
    4. Klikk på "Bibliotek" og bla nedover for å finne "Logger"-mappen.
    5. Åpne "Logger"-mappen og bla nedover for å finne "TIDAL"-mappen.
    6. Åpne "TIDAL"-mappen, og i den finner du loggene.
    7. Send loggene på e-post til support@tidal.com.