• Kontosikkerhet
  • Hvis du merker noen av følgende endringer på kontoen din, kan den ha blitt åpnet uten din autorisasjon:

• Innloggingsinformasjonen din fungerer ikke lenger.
    • E-postadressen tilknyttet kontoen din har endret seg.
    • Ditt navn, kjønn eller fødselsdato er oppdatert uten din viten.
    • Det er gjort endringer i abonnementet ditt.
    • Favoritter eller spillelister er lagt til eller fjernet.
    • Noen andres Facebook er koblet til kontoen din.

Hvis du mistenker at kontoen din har blitt åpnet uten din autorisasjon, kan du ta disse trinnene for å sikre kontoen din fremover.

Hvis du absolutt ikke klarer å få tilgang til kontoen din, er det mulig at både e-post og passord ble endret uten ditt samtykke. Ta kontakt med TIDAL Support for ytterligere hjelp med å få tilgang til, og sikre kontoen. For å finne kontoen din, trenger vi at du oppgir følgende informasjon:

• De første seks og siste fire sifrene på kortet som er belastet.
    • Transaksjonsdato og beløp.
    • Kortholders navn.
    • PayPal- brukere må oppgi et faktureringsavtalenummer.

Hvis du betaler for TIDAL ved å bruke en partnerkonto, som for eksempel Apple Wallet, kan det hende du må kontakte dem for å få mer hjelp.

Hvis noen fikk tilgang til TIDAL-kontoen din uten din autorisasjon, oppfordrer vi deg sterkt til å endre passordet for kontoer som kan ha vært tilknyttet TIDAL, for eksempel e-posten din eller Facebook. Du bør også oppdatere alle kontoer som kan ha brukt det samme passordet.

Passordtips:

• Bruk et unikt passord for hver av kontoene dine.
    • Styrke passordet ditt ved å inkludere tall, symboler og små og store bokstaver.
    • Gjør passordet ditt langt.
    • Endre passordet ditt regelmessig.