• Slik kobler du til eksterne enheter
  • For å lytte til musikk på TIDAL gjennom eksterne høyttalere velger du innholdet du vil spille, og deretter enhetsikonet device_output.pngpå Spiller nå-siden.

Du vil da få opp en liste over enheter til å strømme gjennom. Finn ønsket enhet, og velg å koble sammen.

Hvis du ikke kan finne enheten din, må du sørge for at enheten er koblet til det samme trådløse nettverket du streamer fra, eller er i sammenkoblingsmodus.

Når den er sammenkoblet, kan du bruke TIDAL-appen som en fjernkontroll. TIDAL er kompatibel med utvalgte smarte assistenter som aktiverer talekontroller. For å aktivere denne funksjonen må du koble TIDAL -kontoen din med den valgte smartenheten din.* Dette alternativet finner du vanligvis i Innstillinger-delen på din respektive smartenhet -app.

* Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle regioner.