• Familieabonnement
  • For å oppgradere til eller administrere et Familieabonnement, gå til account.tidal.com og logg på med den primære kontoinnehaverens legitimasjon og velg TIDAL Familie.

Hvis du har en individuell plan, vil du få muligheten til å velge «Oppgrader til Familieplan».

Familie HiFi - 14,99 USD i måneden

Familie HiFi Plus - 29,99 USD i måneden

Hvis du allerede har en Familieplan, kan du se, legge til og administrere medlemmer.

Du kan legge til opptil 5 ekstra familiemedlemmer i Familieabonnementet ditt.

Slik legger du til en bruker i Familieabonnementet ditt:

• Naviger til Familie
    • Klikk på «Inviter et familiemedlem»
    • Skriv inn e-postadressen
    • Klikk på «Inviter». Dette genererer en e-postinvitasjon til mottakeren om å bli med i Familieabonnementet ditt.
      • Eksisterende TIDAL-brukere kan klikke på «Godta invitasjonen» og «Bli med i Familien».
      • Nye TIDAL-brukere velger «Bli med i Familien», «Fortsett» og må velge «Har du glemt passordet ditt?» for å lage et nytt passord. Når den nye brukeren har opprettet et nytt passord og logget på, vil de bli lagt til i Familieabonnementet ditt.