• Familie
  • For å oppgradere til eller administrere et Familieabonnement, gå til my.tidal.com , logg på med den primære kontoinnehaverens legitimasjon og velg TIDAL Familie.

Hvis du har en individuell plan, vil du få muligheten til å velge Oppgrader til familieplan.

Familie Premium - $14,99 USD i måneden

Familie HiFi - $29,99 USD i måneden

Hvis du allerede har en Familieplan kan du se, legge til og administrere medlemmer.

Primærkontoen eller foreldrekontoen vil bli oppført øverst, med andre medlemmer oppført under.

Du kan legge til opptil fem ekstra familiemedlemmer i Familie-abonnementet ditt.

For å legge til en bruker, velg 'Legg til familiemedlem' og deretter må du legge til e-postadressene deres. Dette vil generere en e-post som varsler dem om kontoopprettelsen og gir dem mulighet til å logge seg på. Hvis du har forhåndsinnstilt et passord for dem, kan de bruke det sammen med e-postadressen sin for å logge på. Hvis de ønsker å lage sitt eget passord eller tilbakestille passordet de har fått, kan de gjøre dette ved å tilbakestille passordet.