• Blokker innhold
  • For å blokkere en bestemt sang eller artist, må du logge deg på vår Web Player på listen.TIDAL.com.

Bloker sporet

1. Søk etter sangtittelen
    2. Klikk på Screen_Shot_2019-11-15_at_2.37.48_PM.pngfor den valgte sangen og deretter Gå til Låtradio
    3. Finn det valgte sporet øverst på spillelisten.
    4. Klikk på Screen_Shot_2019-11-15_at_2.40.19_PM.png
    5. Du kan velge Blokker spor eller Blokker artist.

Blokker artist

1. Søk etter artistnavnet, og hold musepekeren over bildet.
    2. Klikk på, Screen_Shot_2019-11-15_at_2.37.48_PM.pngfor den valgte artisten, og deretter gå til artistradio.
    3. Finn et spor av den valgte artisten øverst på spillelisten
    4. Klikk på Screen_Shot_2019-11-15_at_2.40.19_PM.png
    5. Du kan velge Blokker spor eller Blokker artist

Du kan administrere blokkert innhold i Innstillinger-delen på listen.TIDAL.com og innenfor TIDAL-appen.

Mobil

1. Gå til Min musikk Screen_Shot_2019-11-14_at_4.27.21_PM.png
    2. Klikk på Innstillinger Screen_Shot_2019-11-14_at_4.34.22_PM.png
    3. Bla ned til Mitt innhold og velg Blokkert
    4. Her kan du se og administrere blokkert innhold av artister og spor

Web-spiller

1. Klikk på Screen_Shot_2019-11-15_at_2.37.48_PM.pngog velg Innstillinger
    2. Klikk på Streaming
    3. Bla ned til Mitt innhold og velg Blokkert
    4. Her kan du se og administrere blokkert innhold av artister og spor