• Endre lydkvaliteten på mobil
  • For å gjøre endringer i lydkvaliteten på din TIDAL -mobilapp, gå til Min musikk, og klikk videreScreen_Shot_2019-11-14_at_4.34.22_PM.png for å få tilgang til Innstillinger. I Innstillinger blar du ned for å velge Strømming, for å administrere lydkvaliteten. Avhengig av abonnementtypen vil du kunne velge mellom to til fire av følgende alternativer:

Normal - Redusert databruk for tregere tilkoblinger.

Høy - Beste kompromiss mellom databruk og lydkvalitet.

HiFi - Tapløs CD-kvalitet.

Master - Autentiserte filer fra masteringsprosessen. Studiokvalitet. Uovertruffen klarhet og dybde.