• Problemer med avspilling
  • Hvis du opplever problemer med avspilling på TIDAL, kan du gjøre disse grunnleggende trinnene for å prøve å løse problemet.

1. Forsikre deg om at TIDAL-appen din er oppdatert.
    2. Tvangslukk og start TIDAL på nytt.
    3. Tøm hurtigbufferen din.
    4. Spill av det valgte innholdet på en annen enhet eller på listen.tidal.com.
    5. Prøv å streame fra en annen plattform (YouTube, Netflix osv.), og se om problemet oppstår. Hvis problemet oppstår, indikerer dette et problem med nettverket eller enheten.
    6. Spill av sporet ved hjelp av en annen nettverkstilkobling. (Trådløst nettverk, datatilkobling)

Hvis problemet ikke oppstår på en annen enhet, så kan problemet være enhetens datatilkobling, innstillinger eller maskinvare. Hvis problemet ikke oppstår i et annet nettverk, kan det bety at problemet kan være det originale nettverket du var koblet til, og ikke TIDAL.

Hvis informasjonen ovenfor ikke har løst problemet, kan du nå få ytterligere hjelp her.

Det vil være nyttig hvis du sender Support lenke til innholdet du opplevde problemet med. For å finne lenken til innholdet, velg elementet, høyreklikk, velg deling, og kopier deretter lenke.