• Ingen lyd spilles
  • Hvis det ser ut som at TIDAL spiller musikk, men du ikke kan høre den, kan du prøve disse grunnleggende feilsøkingstrinnene for å løse problemet.

1. Forsikre deg om at volumet er skrudd opp, og at enheten ikke er dempet.
    2. Kontroller at valgt lydutgang er riktig. Screen_Shot_2019-11-01_at_12.27.02_PM.png
    3. Forsikre deg om at lyddriverne er oppdaterte.
    4. Prøv å spille av musikken på en annen utgang.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet ditt, kan du ta kontakt for ytterligere hjelp her.