• 360 Reality Audio
  • Hva er 360 Reality Audio?

360 Reality Audio er en oppslukende opplevelse som bruker Sonys romlige lydteknologi for å kartlegge lyd til hvilket som helst punkt eller hvilken som helst avstand fra ørene dine. Denne nye lytteopplevelsen er en kulminasjonen av mange års akustiske og fysiologiske studier av hvordan vi hører og lokaliserer lyder. Ved å strømme i 360 Reality Audio vil lytteren få følelsen av å oppleve en liveopptreden.

Hvis du vil lære mer om 360 Reality Audio, kan du gjøre det her på Sony.com.

Hvordan fungerer 360 Reality Audio?

I konvensjonell stereo- eller 5.1ch surround-lyd er høyttalerne fastmonterte, og lyden kan bare panoreres rundt det faste formatet på et horisontalt plan. 360 Reality Audio bruker et romlig lydfelt ved å opprette flere virtuelle høyttalere som kan høres foran, bak, over og under deg i et ekte 360-graders rom.

Hvilke planer inkluderer 360 Reality Audio?

360 Reality Audio er tilgjengelig for alle HiFi-abonnenter i Utforsk- delen av TIDAL-appen.

Hvilken maskinvare kreves for å nyte 360 Reality Audio?

Opplev 360 Reality Audio med smarttelefonen din*, alle hodetelefoner og et TIDAL HiFi-abonnement.

360 Reality Audio fungerer med alle hodetelefoner, men eiere av kompatible Sony-hodetelefoner kan konfigurere en personlig opplevelse via Sony Headphones Connect-appen. Bare åpne appen og følg instruksjonene fra appen. For mer informasjon, se Sony.

* LG v30 og andre LG-telefoner med en spesiell innebygd DAC vil ikke støttes i starten.

Vær oppmerksom på at det romlige inntrykket av det akustiske feltet (lokalisering av lyden) kan variere fra person til person. Noen mennesker kan oppleve ubehag, spesielt når de får et unaturlig romlig inntrykk av stedet. Hvis du opplever noe ubehag, bør du slutte å lytte til musikken.