• Studentrabatt
  • TIDAL tilbyr 50 % rabatt på våre abonnementsnivåer til kvalifiserte studenter og videregående skoleelever 16 år eller eldre.

Hver nye registrering vil motta en 30-dagers gratis prøveperiode, hvoretter den rabatterte prisen gjelder.

Student HiFi - 4,99 NOK i måneden med standard lydkvalitet, høyoppløselige musikkvideoer og ekspertutvalgt lederartikkel.

Student HiFi Plus - 9,99 NOK i måneden med tapsfri High Fidelity-lydkvalitet, høyoppløselige musikkvideoer og ekspertutvalgt lederartikkel.

For å registrere deg for en rabattert plan, gå til TIDAL.com og begynn å opprette en konto. Etter å ha angitt grunnleggende informasjon, blir du bedt om å velge abonnementtype. Her kan du velge mellom Premium eller HiFi og deretter velge Studentrabatt.

Hvis du allerede er TIDAL-medlem og ønsker å bruke rabatten på ditt aktive abonnement, kan du gjøre det ved å logge inn på my.TIDAL.com. Du må klikke på abonnement og deretter bla ned for å velge Studentrabatt.

Alle brukere som søker om rabatten må bekrefte at de er kvalifisert og må bekrefte på nytt hver 12. måned. Verifisering gjøres gjennom Sheer ID. Du kan lese mer om prosessen her.

Ikke tilgjengelig i alle regioner. Rabatterte abonnementer kun tilgjengelig ved registrering direkte gjennom TIDAL.