Artikler i denne seksjonen

SheerID - Rabattinstruksjoner

Hvis du ønsker å registrere deg for en rabattert konto og ikke har hatt en gratis prøveperiode tidligere, kan du gå til, https://offer.tidal.com/ for å opprette en konto.

Hvis du allerede har en aktiv konto - som ikke er en del av en familieplan eller er registrert via en partnerkonto - og som kvalifiserer for rabatten, fortsett til account.tidal.com > Abonnement. Bla nedover og velg rabattlenken som gjelder for deg.

Etter at du har angitt din grunnleggende informasjon, blir du bedt om å laste opp dokumenter for verifisering gjennom SheerID. Dokumentasjonen må vise ditt fulle navn og din tilknytning. Hvis du søker om studentrabatt, må den også vise en dato innenfor de siste tre månedene.

Forsikre deg om at navnet på kontoen din samsvarer med det som vises på dokumentene du sender inn.

Eksempler på godkjent dokumentasjon:

• Offisielt påmeldingsbrev
  • Timeplan for nåværende semester
  • Registrerings- eller semesterkvittering
  • Transkripsjon

Alle rabatterte kontoer må bekrefte kvalifiseringen hver 12. måned.

I tilfelle du ikke har mulighet til å bekrefte deg umiddelbart, kan du bli bedt om å ta kontakt med CustomerService@SheerID.com. De vil hjelpe med bekreftelsesprosessen og gi ytterligere instruksjoner.