• Hvordan finne kontoen min uten e-postadresse?
  • Det er mange måter vi kan finne en konto på hvis du er usikker på e-postadressen du opprinnelig brukte for å registrere deg på TIDAL. Vennligst se alternativene nedenfor:

Alternative e-postadresser

- Gi oss eventuelle alternative e-postadresser som kan ha blitt brukt.

Hvis kreditt- /debetkortet ditt ble belastet:

- De første 6 sifrene på kredittkortet som ble belastet (send aldri hele kortnummeret)

- De siste 4 sifrene på kredittkortet

- Utløpsdatoen for kredittkortet

- Fornavn og etternavn til kortholderen

- Måned og dato for trekket

- Det nøyaktige dollarbeløpet for transaksjonen

Hvis du ble belastet via en PayPal-konto:

- Faktureringsavtalenummer.

- Transaksjons-ID-nummer.

Hvis du ble belastet via iTunes/Apple Wallet:

Ta kontakt med Apple Support (https://getsupport.apple.com/) for å få hjelp, siden vi ikke har tilgang til systemet deres for å utføre et søk.

Hvis du ble belastet via din mobiltelefonoperatør:

Kontakt mobiloperatørens supporttelefonnummer for å få hjelp, siden vi ikke har tilgang til deres kontors betalingssystem for å søke i deres database.