• Feilrapport Android
  • Android vil spore systemfeil som kan vises for analyse. Vi bruker den for å se om det er noen konflikt mellom TIDAL og operativsystemet ditt, noe som hjelper oss med feilsøkingsprosessen vår.

Slik får du tak i en feilrapport:

Aktiver først utvikleralternativer:

1. Åpne Innstillinger- appen.
    2. Velg System. (Bare på Android 8.0 eller nyere)
    3. Bla ned til bunnen og velg Om telefonen.
    4. Bla ned til bunnen og trykk på Bygg nummer 7 ganger (du bør se en toast som teller ned trinn for å bli en utvikler, noe som betyr aktivering av utviklermodus).
    5. Gå tilbake til forrige skjerm (Innstillinger for de fleste enheter), for å finne Alternativer for utvikler nær bunnen.

Deretter bør du bla litt ned og aktivere USB-feilsøking

Til slutt:

1. Alternativer for utvikler, trykk Ta feilrapport eller Send inn feilrapport  (en av de to setningene kan dukke opp).
    2. Velg typen feilrapport du ønsker, og trykk på Rapporter. Etter et øyeblikk vil du få beskjed om at feilrapporten er klar.
    3. For å dele feilrapporten, trykk på varselet.
    4. Du kan dele rapporten med oss ved å gå til Support.TIDAL.com