• Feilrapport Android
  • Android vil spore systemfeil som kan brukes for analyse. Vi bruker den for å se om det er noen konflikter mellom TIDAL og operativsystemet ditt, noe som hjelper i vår feilsøkingsprosess.

Slik får du tak i en feilrapport:

Aktiver først utvikleralternativer:

1. Åpne innstillinger- appen.
    2. Velg System. (Bare på Android 8.0 eller nyere)
    3. Bla til bunnen og velg Om telefonen.
    4. Bla til bunnen og trykk på Bygg nummer 7 ganger (du bør se at den telle ned trinnene for å bli utvikler, noe som betyr å aktivere utviklermodus).
    5. Gå tilbake til forrige skjermbilde (Innstillinger for de fleste enheter) for å finne Utviklermuligheter nær bunnen.

Deretter bør du bla litt ned og aktivere USB-feilsøking

Til slutt:

1. Utviklermuligheter, trykk Utfør feilrapport eller Send inn feilrapport  (en av de to setningene kan vises).
    2. Velg typen feilrapport du ønsker, og trykk Rapport Etter et øyeblikk får du et varsel om at feilrapporten er klar.
    3. For å dele feilrapporten, trykk på varselet.
    4. Du kan ganske enkelt sende rapporten til e-post Support@TIDAL.com