• Ixion
  • TIDAL er forhåndsinstallert direkte på Ixions Maestro, men kan også fjernstyres via Ixion-appen

Du kan glede deg over, og kontrollere TIDAL direkte på Ixion Maestro via displayet til berøringsskjermen, uten behov for nettbrett eller smarttelefon.

Velg TIDAL på Maestro-startskjermen første gangen du bruker TIDAL på Ixion. Du vil bli bedt om å logge på TIDAL-kontoen din.

Ixion vil deretter vise dine tidligere lagrede spillelister, og søkefeltet for å oppdage ny musikk (i fremtiden kommer du rett til dette skjermbildet hver gang du velger TIDAL på Ixion. Du trenger ikke å oppgi TIDAL-kontodetaljene dine igjen med mindre du manuelt ber Ixion om å logge ut)

Ixion vil automatisk strømme tapsfri FLAC. Hvis du har en HiFi-konto, kan du også justere 5-bånds utjevneren (åpnes via ikonet nederst til høyre under albumbildet) til dine egne preferanser.

Slik setter du opp TIDAL på Ixion-appen for iOS / Android-søk for Ixion Maestro i App Store / Google Play Store.

Første gang du bruker appen, oppgir du ditt TIDAL brukernavn og passord. Ixion lagrer dette og logger deg automatisk på kontoen din neste gang du bruker TIDAL via appen.

Ixion Maestro og Ixion-appen vil automatisk gjenkjenne hverandre, så lenge de er koblet til det samme trådløse nettverket.