• High Fidelity (HiFi) lyd
  • Hi-fi-lyd er ukomprimerte musikkfiler. I motsetning til andre tjenester som er avhengige av komprimerte MP3-filer som reduserer lydkvaliteten, bruker Tidal Hifi FLAC, et mer robust og realistisk stømmingsformat. FLAC tilbyr lyd i sin reneste form.

Med et Tidal Hifi og Tidal Hifi Pluss-abonnement har du muligheten til å strømme millioner av spor i tapsfri kvalitet. Tapsfritt innhold er ukomprimert musikk i CD-kvalitet; du hører musikken slik artistene hadde tenkt at innholdet deres skulle høres.

I tillegg til HiFi-lyd tilbyr TIDAL Master Quality Audio med et Tidal Hifi Pluss-abonnement. Master Quality Audio er det eneste formatet som garanterer musikkfans at de lytter til det originale masteropptaket – den høyeste tilgjengelige kvaliteten. Lær mer om Master Quality Audio her.