• Fordeler for artister + Hva gjør TIDAL unikt
  • TIDAL bringer musikkelskere nærmere deres favorittartister ved å gi on-demand tilgang til ny musikk fra vår enorme musikk- og videokatalog. TIDALs omfattende katalog er supplert med eksklusivt innhold, inkludert eksklusive videoer og sanger med verdens beste musikere, idrettsutøvere og underholdere samt kommende og uavhengige artister. Vi tilbyr ikke bare tilgang til eksklusivt digitalt innhold, men også muligheten til å delta på unike virkelige opplevelser. Eksempelvis konserter med etablerte eller nye artister, og andre direkte interaksjoner mellom fans og deres favorittartister.

Menneskelig kuratering er en viktig del av det vi gjør på TIDAL, og vi har en ekspertgruppe satt sammen av flere influensere som hjelper oss med å velge, og promotere, nye artister til et bredere publikum via vårt TIDAL Rising-program. Vi tilbyr også et utvalg av både Premium- og HiFi- musikkvalitet som gjør at fans kan oppleve musikken slik artistene hadde til hensikt at den skulle bli hørt.

TIDAL tilbyr nå autentisert teknologi med masterkvalitet, som er en måte å komprimere digital musikk uten begrensninger, for å garantere at vi leverer lyd i masterkvalitet. Dette gjør at abonnenter kan høre musikk akkurat som den ble spilt inn i studio; en lydopplevelse slik artisten hadde tenkt.