• Avbryt TIDAL-abonnement eller prøveperiode
  • Hvis du ikke lenger ønsker å fortsette abonnementet eller prøveperioden hos TIDAL, kan du når som helst avbryte. For å starte avbestillingsprosessen, må du vite hva din foretrukne betalingsmåte var. Hvis du er usikker, kan du logge deg på kontoen din my.TIDAL.com for å gjennomgå den. Velg deretter instruksjonene nedenfor som samsvarer med disse detaljene.

TIDAL Nettsted - Hvis du registrerte deg direkte i TIDAL ved å benytte et kredittkort eller PayPal

1. Besøk my.TIDAL.com
    2. Logg inn med brukernavn og passord
    3. Klikk på 'Abonnement'
    4. Klikk 'Avbryt abonnementet mitt' og deretter bekreft avbestillingen

Android - Hvis du registrerte deg direkte i TIDAL og brukte et kredittkort eller PayPal

1. Logg inn med brukernavn og passord
    2. Klikk på "Min Samling", "Innstillinger", "Rediger profil", og deretter "Administrer abonnement"
    3. Klikk "Abonnement" og deretter til slutt "Avbryt abonnement"

Sprint - Konto registrert gjennom Sprint-enhet. Gebyrer lagt til Sprint-regningen din.

1. Logg inn på www.sprint.com/TIDAL
    2. Bruk My Sprint på din mobile enhet
    3. Kontakt Sprint kundesupport for å få hjelp fra en live-representant

Mobiloperatør (ikke-Sprint) - Konto registrert og betalt gjennom din mobilleverandør

1. Kontakt kundeserviceavdelingen til mobilleverandøren for å få hjelp. For å beskytte ditt personvern kan vi ikke se eller gjøre endringer på kontoen din.

Apple Wallet/iTunes - Hvis du er registrert direkte fra din iPhone & Apple Wallet viser en konto

1. Klikk her; Apple iTunes avbestilling og kjøp i appen
    2. Merk: Hvis du ikke ser et aktivt abonnement i Apple Wallet, betyr dette at du blir fakturert gjennom en av de andre betalingsmåtene ovenfor. Du kan bekrefte statusen for Apple-kontoen din ved å kontakte Apple Support direkte.