• Kjøpe musikk
  • På hjemmesiden,kan du laste ned og bla gjennom tilgjengelige innhold, eller du kan bruke søkefeltet i øvre høyre hjørne for å finne ditt favoritt album. Deretter velger du den foretrukne lydkvaliteten - Lossless eller MP3. Hver fil skiller seg både i pris og kvalitet.

Hvis du er en eksisterende TIDAL-bruker, kan du logge inn på TIDAL-kontoen din for å lagre kjøpshistorikken på kontoen din. Hvis du ikke er har et eksisterende TIDAL-abonnement, må du opprette en konto for å lagre kjøpene dine.

For å kjøpe favorittalbum ditt, legger du inn betalingsinformasjon, velger album, klikker på prisknappen ved siden av albumet og følger så instruksjonene for å fullføre transaksjonen din.

Når kjøpet er fullført, får du tilsendt en kopi av albumet på e-mail. Kopien kan lastes ned rett til PC-en din. Dette er en engangskobling og utløper etter at filene er overført til datamaskinen din. Hvis du ønsker å overføre kjøpet ditt til den mobile enheten din eller ekstern disk, kan du kopiere filer direkte fra datamaskinen din.

Merk: Filer kan ikke lastes ned direkte til en mobil enhet eller eksternt kort.

Alle kjøp er endelige.