• Registrer deg for TIDAL
  • For å registrere deg for en TIDAL-konto kan du bruke e-postadressen din, Google-, Facebook- eller Twitter-kontoen din.

Gå til TIDAL.com og velg 'Start gratis prøveperiode'. *

Registrer deg med e-postadressen din
    Bare fyll ut e-postfeltet og opprett et passord på registreringssiden, og klikk deretter på Fortsett. Dette fører deg til siden Kontooversikt. Her kan du velge abonnementet ditt, legge til en betalingsmåte eller kupong, eller se kvitteringer og kjøp.

Registrer deg med Facebook-kontoen din
    Klikk på Facebook og logg deretter på Facebook når du blir bedt om det. Når du har logget inn, klikker du på Fortsett og fortsetter deretter til siden for betalingsmåter. Skriv inn betalingsmåten din og klikk på Fortsett.

Hvis e-postadressen din har blitt brukt med en tidligere konto, kan du gå hit for å hente den:  www.tidal.com/reset-password

*Gratis prøveperiode er kun for nye brukere. Hvis du allerede har prøvd tjenestene våre og hatt en konto tidligere, er du ikke kvalifisert for en ny gratis prøveperiode.