• Doble belastninger
  • Hvis du ser doble, eller flere belastninger for et TIDAL-abonnement, kan det se ut som om systemet vårt belaster deg feil for den ene kontoen din. Gjennom tidligere erfaring har vi imidlertid oppdaget at det er flere vanlige tilfeller der dette skjer. Ta deg tid til å gå gjennom følgende scenarier som kan hjelpe deg med å forstå eventuelle flere belastninger du måtte se.

Måneder som har mer enn 30 dager: TIDALS abonnementsavgifter belastes for en 30-dagers faktureringssyklus. Dette gjør det mulig å bli belastet to ganger i løpet av den samme kalendermåneden. For eksempel 1. januar og 31. januar. Dette anses ikke for å være en dobbel belastning da gebyrene ble trukket med 30 dagers mellomrom.

Mislykkede betalinger: Noen ganger kan vår forespørsel om betaling avvises av banken eller kredittkortselskapet ditt. For å unngå serviceavbrudd, kan vi sende inn forespørselen på nytt flere ganger til betalingen er vellykket. Når gebyret bli lagt til kontoen din, vil det ha vært flere dager forbi den opprinnelige forfallsdatoen.  Deretter belastes du igjen på den vanlige planlagte forfallsdatoen. Tilsynelatende ser det ut til at du betalte to ganger på bare noen få uker, men den første betalingen var imidlertid forfalt og førte til at kontoen din ble oppdatert, og den neste kostnaden ble betalt i tide og er for den kommende tjenestemåneden.

Du kan ha to aktive abonnementer gjennom TIDAL: Hver konto bruker en e-postadresse for pålogging, og siden ingen to pålogginger kan være like, blir kontoene registrert med to forskjellige e-postadresser. For hver aktive konto legges det til en abonnementsavgift hver 30. dag. Flere kontoer som eies av samme kunde anses ikke for å være en dobbel belastning.

En konto nummer to via mobiloperatør eller Apple: Noen TIDAL-medlemmer kan opprette et abonnement gjennom en av våre partnere, for eksempel utvalgte mobiloperatører og Apple / Google Play. Hver kilde tilbyr sin egen fakturering, bruker en egen pålogging og er ikke kombinert eller koblet til andre abonnementer. Disse alternative abonnementene opprettholdes separat fra alle andre kontoer du allerede kan ha registrert i vår database.  Hvis du ser kostnader fra flere kilder, betyr det at du har et aktivt abonnement hos hver enkelt.

Hvordan kan jeg se om jeg har blitt belastet dobbelt for en konto?

En ekte dobbel belastning vil ha ett eller alt av følgende

1. Gebyrene ble trukket på samme dato
    2. Abonnementsavgiftene vil være det samme beløpet
    3. Avgiftene legges til den samme betalingsmåten. (Dvs: To kostnader i PayPal)