• Tilbakestill passord
  • Oppdater / tilbakestill passord

For å oppdatere passordet ditt, gå til Innstillinger på venstre rullemeny. Klikk på Konto, bla deretter ned og klikk Passord. Skriv inn det gamle passordet ditt, deretter det nye passordet to ganger for å bekrefte og klikk Oppdater.

Glemt / tilbakestill passord

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du tilbakestille det her. Du vil bli bedt om å oppgi TIDAL-brukernavnet ditt og vil bli sendt en e-post med nærmere instruksjoner. Hvis du ikke ser e-posten i innboksen din, kan du sjekke spam- og søppelmappene.