Artikler i denne seksjonen

TIDAL-Profil

TIDAL -profilen din er der du får du tilgang til de offentlige spillelistene dine, samlingen og appinnstillingene. TIDAL-Profiler er en flott måte å vise frem din unike musikalske personlighet og få kontakt med venner, familie og fellesskapet av musikkelskere som abonnerer på TIDAL.

Opprette en ny profil

• På profilsiden velger du Fortsett og skriver inn profilnavnet ditt. Profilnavnene er offentlige og kan endres når som helst.
  • Velg Fortsett.
  • Velg om du vil publisere noen av spillelistene dine offentlig ved å merke av i sirkelen ved siden av spillelisten. Hvis du valgte å gjøre en spilleliste offentlig, velg publiser. Hvis ikke, velg "Ferdig"

Legge til et profilbilde

Importer et bilde som representerer deg for å tilpasse TIDAL -profilen din utover spillelistene du gjør offentlige.

Slik importerer du et profilbilde

• Velg øverst til høyre i TIDAL-profilen din.
  • Velg Rediger profil og deretter Importer profilbilde
  • Velg den sosiale medieplattformen du vil importere profilbildet ditt fra. Vi støtter for øyeblikket bare import av ditt nåværende Facebook, TikTok, Snapchat -profilbilde. Vi jobber med å støtte flere sosiale medieplattformer i nær fremtid. For å sikre at alle TIDAL-abonnenter får en morsom og trygg opplevelse, trenger vi et profilbilde fra kontoen din på sosiale medier.
  • Koble kontoen din for sosiale medier til TIDAL ved å oppgi påloggingsinformasjonen for sosiale medier.

Fjerne profilbildet ditt

• Velg øverst til høyre i TIDAL-profilen din.
  • - Velg Rediger profil
  • Velg søppelbøtte-ikonet ved siden av profilbildet ditt.
  • Velg Fjern når popup-vinduet for fjerning av profilbilde vises.

Dele profilen din

Det er to alternativer for å dele profilen din:

• Søk etter profilnavnet ditt på søkesiden. Abonnenter kan filtrere etter profiler i filterboblene under søket.

• Del profillenken din:
    • - Velg på profilsiden din
    • Velg Kopier profilens lenke
    • Lim inn lenken der du ønsker å dele den.

Når du oppretter en ny spilleliste vil du ha muligheten til å gjøre den offentlig eller holde den privat. For eksisterende spillelister, for å oppdatere synligheten:

• Velg mceclip0.png i menyen for valg av spilleliste
  • - Velg "Bekreft" i hurtigmenyen

Redigere profilen din

På profilsiden:

• - Velg i øvre høyre hjørne
  • - Velg Rediger profil

Følgende profiler

På profilsiden din, under profilnavn, velger du Followers lenke for å se hvem som følger deg eller Following for å se hvem du følger. Hvis du ikke lenger vil følge noen, fjerner du markeringen for Følger.

Finn venner og familie ved å søke etter profilnavnet deres på lenke eller via spillelister ved å velge navnet deres under tittelen spilleliste. For å legge til deres offentlige spilleliste i samlingen deres, velg hjertet som er "Legg til"-ikonet.

Blokkering

Hvis du vil fjerne en spilleliste på grunn av eksplisitt innhold, kan du fjerne eller blokkere en bruker ved å følge trinnene nedenfor. Du kan også kontrollere innholdet du lytter til ved å blokkere en bestemt artist eller sang eller forby eksplisitt innhold.

Når du blokkerer noen, slutter begge brukerne automatisk å følge hverandre. Som et resultat kan ingen av brukerne se eller få tilgang til den andres profil eller spillelister eller vises i søkeresultatene.

Slik blokkerer du en bruker:

• Gå til brukerens profilside som du vil blokkere
  • Ved siden av brukeren, velg "Blokker".
  • Velg "Bekreft".
  • Du vil se en bekreftelsesmelding nederst på skjermen om at brukeren har blitt blokkert.

Slik opphever du blokkeringen av en bruker:

• Velg i øvre høyre hjørne av profilen din
  • Gå til Innstillinger - > Mitt Innhold - > Blokkert og velg "Profiler" for å få tilgang til listen over blokkerte brukere.
  • Velg "Opphev blokkering" ved siden av brukeren du vil oppheve blokkeringen.
  • Du vil motta en pop-up. Velg "Bekreft". Du vil se en bekreftelsesmelding nederst på skjermen om at brukeren ble opphevet. Du må følge hverandre manuelt igjen etter at blokkeringen ble utført.

Rapporter et brudd på retningslinjene for innhold

TIDALRetningslinjer for innhold er på plass for at alle skal kunne bruke TIDAL på en trygg og komfortabel måte. Klikk her for å rapportere brudd på retningslinjene for innhold. Rapporten din vil bli delt med innholdsmodereringsteamet vårt for å vurdere om den er i samsvar med retningslinjene våre.

Det er ikke noe krav om å gjøre noen deler av profilinnholdet ditt offentlig, inkludert spillelister. Utover å legge til et profilnavn, trenger du ikke å delta i funksjonaliteten profilene tilbyr. Hvis du har spørsmål om personvern på TIDAL, vennligst se vår personvernerklæring.